(86) Bons consells

Va ser el pare que, durant la meva segona visita a Catalunya, em va dir “hauries de contactar amb el Sr. André Azoulay. Segur que li interessa el que has fet”. El seu consell em va retronar les paraules que m’havien enviat la tieta Montse després de llegir el primer recull: “…. mirant una mica el negoci podria interessar a Essaouria com a guia de la ciutat.”

En aquells moments em vaig pensar que contactar un conseller del rei seria difícil i complicat, però quan el dia 19 de març arribem amb l’Ángeles al concert de l’ Ahmed Chawky a Dar Souiri, sento que li donen les gràcies per la seva presència. “Ángeles, quan acabi el concert podria anar-hi a parlar”, sento que és la meva oportunitat i, al final, tot resulta molt més fàcil del que m’havia imaginat.

Els bons consells de les persones que t’estimen no tenen preu!