Llibres

Llibres amb versos i dibuixos que curen
PREMSA

CAMÍ DE CAVALLS. – Edicions en català, anglès i francès
Voliana Edicions – Setembre 2019

Coberta_portes_CamideCavalls

“A “Camí de Cavalls” quatre dones, amb motxilla i botes noves, recorren el camí antic que encercla l’illa de Menorca. Noemí Morral ens narra aquest viatge pels bells paisatges de l’illa, amb versos i dibuixos que en desgranen la seva essència. I, a la vegada, ens convida a reprendre el camí cap a la consciència del moment present i la connexió amb la natura.

Després de “Finestra poètica a Essaouira” i “Tornar”, Noemí Morral ens sorprèn de nou amb un preciós diàleg entre poesia i dibuix; amb mots i traços que s’entrellacen amb la senzillesa i profunditat que ja caracteritza la seva obra.”

FRANCÈS:  Sur le Camí de Cavalls . ANGLÈS: Along the Camí de Cavalls!

TORNAR
Voliana Edicions – Març 2018

Tornar portada

TORNAR comença el juliol de 2016 quan la Noemí Morral arriba a Catalunya després de viure vuit mesos de reflexió i recolliment a Essaouira, una ciutat de la costa atlàntica marroquina, després de la mort del seu marit. Va ser aquest viatge que va inspirar el seu nou projecte de vida al voltant de la poesia i el dibuix, i el seu primer llibre Finestra poètica a Essaouira. 
Ara, al cap de gairebé dos anys, ens obre el seu món més íntim a través dels versos i paisatges que l’han acompanyat des del retorn, primer a Vic i després al barri de la Barceloneta, en un TORNAR on, a poc a poc, la vida es reinventa.”

Article d’Astrid Messeguer sobre Tornar a la secció de cultura de la Vanguardia Digital

 

FINESTRA POÈTICA A ESSAOUIRA
Edicions de l’Albí – Desembre 2016

portada

“La Noemí Morral ens convida en aquest llibre a mirar per la seva finestra poètica i ens sedueix amb el conjunt de poemes i dibuixos que en formen part, els que va escriure i dibuixar a la ciutat d’Essaouira entre el novembre de 2015 i el març de 2016. De la seva mà, doncs, ara podem recórrer les seves vivències – tot abocant-nos a la cultura, els paisatges i els carrers de la ciutat que la va acollir – i assumir el seu procés personal de recerca d’un nou camí”.

Fitxa editorial

Article d’Astrid Messeguer sobre la Finestra poètica a Essaouira a la secció de cultura de la Vanguardia Digital

Descobriu la història de tots els poemes i dibuixos de
la “Finestra poètica a Essaouira” a FINESTRA


FENÊTRE POÉTIQUE À ESSAOUIRA

Autoedició

img_9585

 

La “Fenêtre poétique à Essaouira” és una selecció de 14 poemes i dibuixos de la “Finestra Poètica a Essaouira” traduits al francès. El llibre es va presentar a la Galerie Ephémère Ana Mogador el mes d’abril de 2016, en el marc del Festival des Alizés celebrat a Essaouira del 28 d’abril a l’1 de maig. Es tracta d’una autoedició que està en venda a Essaouira, Lyon, Grenoble i Barcelona.

A Barcelona:
– LLibreria NO LLEGIU. C/ Pons i Subirà, 3, Barcelona.
A Grenoble:
– Librarie Arthaud. 23 Grande Rue, Grenoble
A Lyon:
– Librarie Le Bal des Ardents. 17 Rue Neuve, Lyon
A Essaouira:
– Boutiques: Histoire de Filles, Babagi Shop.
– Llibreries : Librairie La Fibule et Librairie Bibliophile.
– Galeries d’Art: la Galerie l’Arbre Bleu, la Galerie Empreinte, la Galerie La Kasbah, la Galerie du Sud.

FINESTRA POÈTICA A ESSAOUIRA – dossier antecedents


Descobriu la història de tots els poemes i dibuixos
de
la “Finestra poètica a Essaouira” i “Tornar” a FINESTRA

SEGUIU-ME