(96) L’experiència a les xarxes

Penjo les fotos de l’espai i del llibre al compte de Facebook que la Idoia m’ha ajudat a crear arrel de la presentació. “Necessites un compte personal (Noe, tiro una cana al aire), i una de professional (Noemí, artista super guai)” em va aconsellar. I els “likes” i els comentaris de sorpresa comencen a arribar de seguida.

Sorpresa per la meva participació a la Galerie Éphémère…
“Noe, això és espectacular, que guai”, la Núria; “Oh Noe, que xulo” la Carme; “M’encanta!”, La Jess; “Genial Noe, felicitats” en Josep Mª; “Enhorabona Noe” la Sílvia; “La teva sensibilitat artística ha explotat!” l’Assumpta; “No deixaràs mai de soprendre” l’Albert…. Tal com s’imagina en Fidel, estic molt i molt contenta.

I sorpresa pel nou compte de Facebook…
“Jajajaja que bona al FB!!”; “Noe, benvinguda, em pensava que eres anti-Facebook!”. La Judit i en Jordi tenen raó… tant que m’he resistit a fer-me un compte i ara tant que m’agrada poder-hi compartir la meva aventura artística. És ben bé que no se sap mai…