Nou logotip de la parròquia al Diari La Barceloneta

La parròquia de Sant Miquel del Port anuncia que un dibuix del llibre “Tornar” és la seva nova imatge. Diari “La Barceloneta”. Edició Maig.

Adaptació del dibuix a logotip realitzada per Marta Muñoz Porta.

IMG_0550

Transcripció de l’article: 

Encetem el mes de març contents de poder-vos presentar la nova imatge de la parròquia. Es tracta d’un esbós molt bonic de la nostra església de Sant Miquel del Port. El vam veure per casualitat en un dibuix del llibre “Tornar” de la Noemí Morral, i li vam demanar si ens el podia cedir per convertir-lo en el nostre nou logotip.

La Noemí és una vigatana que fa dos anys i mig que viu a la Barceloneta, des d’on desenvolupa el seu projecte artístic al voltant de la poesia, el dibuix i el teatre. Els dibuixos i poemes del seu llibre “Tornar” han nascut majoritàriament al nostre barri, i l’hi han servit per experimentar el poder terapèutic de l’art en un moment difícil de la seva vida.

Que la imatge de l’església i la parròquia estiguin vinculades a un projecte artístic que gira entorn a valors com els de la reconnexió amb la natura i el mar, i el retrobament del silenci interior i de la pròpia essència, fa encara més especial aquesta col·laboració.

Esperem que el resultat final us agradi tant com a nosaltres.