Primera edició Programa Mar&Art acomplerta!

OPINIONS SOBRE EL PROGRAMA PRIMAVERA 2021

ADA MOYA. 48 anys. El Masnou. “Les sessions de grup han estat molt dinàniques i he gaudit molt amb les activitats proposades. Hem compartit conjuntament reflexions i experiències molt interessants i tot el conjunt del que hem treballat m’ha ajudat a trobar un espai propi, a descobrir mecanismes de descompressió del meu dia a dia, retrobar la meva creativitat i recuperar aficions perdudes.
Ha estat un privilegi fer aquest taller, amb un grup reduït magnífic i per un cost molt ajustat i assequible tenint en compte l’ampli contingut, l’elaborat material del taller, el nombre de sessions i el seguiment continu i personalitzat de la meva evolució. Sens dubte repetiria l’experiència i m’apuntaria a un Mar i Art II !!!!”

DIANA CAMPS. 55 anys. Riudarenes. “El curs de Mar& Art m’ha ajudat a connectar amb la meva creativitat, el joc i l’innocència, amb activitats a la natura que ajuden a connectar amb el teu interior. I de la mà de dues artistes!”

ROSER ESTIVILL. 69 anys. Sant Just Desvern. “Aquest curs de Mar&Art m’ha representat una recuperació de la meva confiança en aquells aspectes que havia deixat adormits en la infància com: dibuixar, expressar els sentiments i les sensacions en cada moment i exterioritzar-les. Per altra part, he après a caminar observant els sorolls, els canvis en la natura i els diferents colors de: llum, fullatges, flors… Podria dir que he recuperat la part de la nena que era i que s’havia fet gran tancant i apartant moltes coses que en el fons les veia com infantils. Gràcies Montse i Noemí per ajudar-me a trobar-les.”

MERCÈ RAMONEDA. 50 anys. Rubí. “El programa MariArt m’ha permès redescobrir coses que m’omplen, m’ha engrescat a trobar el temps per practicar-les i la possibilitat de compartir-les en un espai protegit i càlid. Les facilitadores, la Montse i la Noe, ens han acompanyat partint de la seva expertesa i la seva experiència. A través de les diferents sessions hem fet un viatge per retrobar-nos, per redescobrir-nos, per aprendre i desaprendre a través de l’art i el contacte amb la natura. Participar m’ha permès també trobar la pau, la serenor i l’equilibri en el meu dia a dia.”

ROSA PÉREZ. 68 anys. Alella. “El programa Mar&Art m’ha servit per superar moments que no havia treballat com el dol familiar, les relacions interpersonals familiars i socials. M’ha donat eines utilitzant l’escriptura personal, la música, el dibuix. I també he fet lectures de llibres i poemes que m’han ajudat a la reflexió.”

Escriu el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *